Vorige

De teamindeling is bekend!

6-6 Nieuws

De indelingen staan achter de inlog op de website (LISA-Team via Club - Documenten). De selectiecommissie en de JTC hebben hun uiterste best gedaan om tot deze indeling te komen. Mocht je naam er onverhoopt niet bij staan laat dit dan direct weten ([email protected]). Het kan zijn dat niet alle nieuwe leden direct verwerkt zijn. Neem gerust contact met ons op. Bij de meisjes D en C hebben wij voor 3 prestatieteams gekozen, waarvan het 1e team het sterkste team is van de leeftijdscategorie, het tweede team volledig uit 2e jaars spelers bestaat en het 3e team volledig uit 1ejaars spelers bestaat. 

 

Uiteraard zal er blijdschap zijn, maar ook teleurstellingen. Dit hoort nu eenmaal bij selecties en indelingen. Mocht je uitleg willen is er maandagavond de ruimte om het hier over te hebben. Je kunt dan mailen voor de meiden naar [email protected] en voor de jongens naar [email protected].

 

De komende 3 weken zullen de teams in hun nieuwe samenstelling gaan trainen en wedstrijden spelen. Het trainingsschema volgt zsm op de website in een apart bericht. Mogelijk dus gelijk morgen een training, dus hou de website goed in de gaten. In het weekend van 12 juni zullen al onze jeugdteams wedstrijden spelen tegen Apeldoorn (AMHC). Dit kan zowel uit als thuis zijn. Ook dit schema volgt op de website. Het kan zijn dat wij indien er voor teams nog geen coach is gevonden we een beroep doen op ouders. 

 

De teams zullen in de app pas zichtbaar worden bij de opening van het nieuwe seizoen rond 5 augustus. Het is dus helaas nog niet mogelijk om de Lisa-App te gebruiken voor de teams. 

 
6-6-2021