Vorige

Selectietrainingen ABC + indelingstrainingen D-junioren.

21-4 Nieuws Hierbij het schema voor indelings- selectie-trainingen. In deze 2 weken (17 mei tot en met 30 mei)  vervallen voor de 8-tallen en alle juniorenteams de reguliere trainingen. 15 minuten voor aanvang van de training mag je het complex betreden. Eerder helaas niet mogelijk ivm Corona.

Voor de huidige F-jes en 6-tallen zal het laatste schema worden gecontinueerd tot en met de de week van 14 t/tm 18 juni. De indeling voor deze leeftijdscategorieĆ«n zal worden gecommuniceerd door de CJJ. 

Op zondag 6 juni zal de indeling bekend gemaakt worden. Daarna zal er twee weken in de nieuwe teams getraind worden. Schema volgt op de website. In de week van 31 mei tot en met 6 juni kan je een veld reserveren. Als je met jouw nieuwe team na 18 juni zo enthousiast bent geworden kan je langer doortrainen en is het van belang om een veld te reserveren ([email protected]).

Indien je nu in een breedte-team speelt en je graag mee wilt doen met selectietrainingen laat dit dan weten. De selectiecommissie zal dan beoordelen of je hiervoor in aanmerking komt. Aanvragen kunnen voor 9 mei verstuurd worden naar [email protected] Andersom kan je natuurlijk ook aangeven dat als je nu in een selectieteam zit dat je volgend seizoen liever in een breedte-team wilt spelen. Ook dit graag voor 9 mei doorgeven. 

In de komende periode zal iedereen een uitnodiging (via de coach/manager) ontvangen voor de leeftijdscategorie waar je in zal komen te spelen het komende seizoen. Mocht je op 9 mei nog geen uitnodiging ontvangen hebben neem dan contact op met je coach, manager, lijncoƶrdinator of technisch manager.

Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn bij de selectie/indelings-trainingen graag afmelden met reden via [email protected] Wij hopen op een zo groot mogelijk opkomst om tot de juiste indeling te kunnen komen. Alle corona-maatregelen zullen worden nageleefd. 

Bij de beoordeling hanteren wij het tips-formulier (Techniek, Inzicht, Persoonlijkheid en Snelheid). De uiteindelijke beoordeling gebeurd door de selectiecommissie. 
 
21-4-2021 Bijlage