Vorige

Old-Stars Walking Hockey op DHV! Meld je nu aan!

20-4 Nieuws

In goede samenwerking met het ouderenfonds en Sportbedrijf Deventer gaan wij mee in de landelijke ontwikkeling om ook op DHV te zorgen voor een 100% ouderenvriendelijke sportomgeving. Hierbij staan gezond en fit blijven en socialisatie in/rondom de sportvereniging centraal. 

OldStars zet sport in als middel om ouderen op een laagdrempelige manier te laten bewegen, samen te laten komen, mee te laten doen en betekenisvol te laten zijn binnen de vereniging of de wijk. OldStars is proactief, ambitieus, verbindend, innovatief en creatief. Met OldStars kunnen alle ouderen laagdrempelig bewegen, meedoen, ontmoeten en eigen regie behouden door actief te zijn als begeleider, trainer, spelbegeleider en/of vrijwilliger. OldStars is er voor alle actieve ouderen die zelf willen en kunnen bewegen in sport, bij de sportvereniging en in de maatschappij.

Vanuit de ASM (Athletic Skills Model) visie worden gericht spel- en beweegvormen gebruikt om fitter, gezonder en beter in bewegen te worden waarbij sociale activatie, cognitieve uitdaging en plezier gecombineerd worden.

Ben jij 55 +? Zin in bewegen en gezelligheid? Meld je dan nu aan voor onze kick-off op 31 mei via www.sportindeventer.nl/oldstars

 
20-4-2021 Bijlage