Vorige

Vele nieuwe barvrienden gezocht!

6-4 Nieuws

Oproep om hulp:


VELE NIEUWE GASTVRIJE BARVRIENDEN GEZOCHT voor na de coronamaatregelen!


We hopen natuurlijk dat we, in ieder geval volgend seizoen, allemaal weer lekker mogen sporten en elkaar aanmoedigen. En hoezeer verlangen we allemaal naar gezellig gezamenlijk napraten over de wedstrijd met een drankje en een hapje, naar het warme bakkie koffie langs de koude lijn, naar feest in het clubhuis, naar koude drankjes op het nieuwe grote balkon in de zon!


Normaal werft de barcommissie vooral persoonlijk veel nieuwe medewerkers op de club, nu zullen we het moeten doen met deze online oproep. En na een seizoen zonder werk op de hockeyclub, zijn er helaas alleen maar mensen gestopt met het barwerk en is er niemand meer bijgekomen. Daarom hierbij een dringende oproep om je op te geven als versterking van onze fijne gastvrije barcrew. Voor jong en oud hebben we genoeg leuk en dankbaar werk te doen, zowel betaald werk als vrijwilligerswerk.


Zonder nieuwe aanmeldingen kan de bar straks helemaal niet meer open!


Barhoofden: vrijwilligers voor op de zaterdagen


Zo zoeken we gezellige barhoofden voor de zaterdagen. Als barhoofd sta je ongeveer 4 keer per seizoen op zaterdagen 3,5 uur achter de bar. Bij de inroostering aan het begin van het seizoen houden we rekening met jouw voorkeursdagen en -tijden. Als barhoofd wijs je de weg aan de ouders van jeugdleden die voor een vrijwillige bardienst zijn ingedeeld. Je hebt niet per se ervaring nodig met bardiensten draaien, alles is makkelijk te leren. Bovendien is er op de zaterdagen altijd een vaste betaalde barmedewerker mede ingeroosterd, die alle kneepjes van het barvak kent en weet hoe de keuken- en koffie-apparatuur bediend moeten worden, hoe alles op te starten en af te sluiten etc. etc. 


Als barhoofd word je in ruil voor je werkzaamheden in de bar, vrijgesteld van rijdiensten voor het team van je kind. Houd je van aanpakken, vind je het leuk om (nog) meer mensen op de club te leren kennen en doe je ook graag iets voor de club? Meld je dan nu aan of vraag nadere info bij Lydia, zaterdagbarco├Ârdinator,
via e-mail: [email protected]

 

Barhoofden: vrijwilligers voor op de zondagen

Om de bar op de zondag verder te professionaliseren zijn we op zoek naar gezellige barhoofden voor de zondagen. Als barco├Ârdinator probeer ik in overleg rekening te houden met jouw voorkeursdagen en -tijden. Lijkt het jou het leuk om als barhoofd de teams die voor hun vrijwillige bardienst zijn ingedeeld te helpen en bovenal zou je samen met mij deze professionaliseringslag tot een succes willen maken? Je hebt niet per se ervaring nodig met bardiensten draaien, alles is makkelijk te leren. Bovendien is er op de zondagen altijd een vaste betaalde barmedewerker mede ingeroosterd, die alle kneepjes van het barvak kent en weet hoe de keuken- en koffie-apparatuur bediend moeten worden, hoe alles op te starten en af te sluiten etc. etc. 

Meld je dan nu aan of vraag nadere info bij Jasper, zondagbarco├Ârdinator,
via e-mail: [email protected]

 

€€€€€€ Betaalde barmedewerkers (1 of meerdere dagen per week)


Wij zijn vooral ook nog op zoek naar vrolijke jongeren die onze betaalde barcrew willen versterken. Ben je 16 jaar of ouder, zoek je een betaalde bijbaan en wil jij wel achter de bar in het clubhuis werken? Als je niet vies bent van ook wat poetswerk af en toe dan ben je van harte welkom! We hebben mensen nodig voor de zaterdagen en zondagen overdag en voor de doordeweekse avonden. Je kunt wel € 4,- tot € 7,- per uur verdienen (mede afhankelijk van je leeftijd). Hoe gezellig is het om onder je sportvrienden te zijn en tegelijkertijd geld te verdienen! 

Als je 1 dag of meerdere dagen per week wel wilt bijdragen aan een gastvrij clubhuis of je wilt er wat meer informatie over, stuur dan een mailtje naar Jasper 

via e-mail: [email protected]De Barcommissie

Pieter, Jasper, Jean-Paul, David, Rowin en Lydia 


 
6-4-2021