Vorige

Nieuwe ballen Indian Maharadja!

3-4 Nieuws De 540 nieuwe waterveld-ballen van Indian Maharadja zorgen ervoor dat alle teams altijd voldoende ballen hebben om lekker te kunnen trainen! 

Graag met je team de verantwoordelijkheid dragen over deze ballen en zorgen dat er aan het einde van je training net zoveel ballen in de tassen hebt als aan het begin van de training! Tel de ballen na de training en check het hele veld (incl. de ballenvangers). Zet de kar netjes op zijn plek terug in het opgeruimde materiaalhok.

Heb je meer dan 90 ballen (2 tassen van 45 ballen) breng je de overige ballen naar je collega-trainer aan de andere kant van het veld. 

Het trainingsmateriaal (ballen, hesjes, pionnen, etc.) zijn enkel beschikbaar voor de trainingen. In het weekend bij de (onderlinge) wedstrijden maak je gebruik van de ballen uit jouw coach-tas. 

Mocht je tussendoor een balletje willen komen slaan ben je natuurlijk van harte welkom, maar geef dit altijd wel even door aan de Technisch Manager. Dan weet je zeker dat er een plekje vrij is en is de club op de hoogte wie er op de club zijn! Je speelt dan met je eigen materiaal. 
 
3-4-2021