Vorige

Contributie en Corona

19-2 Nieuws

Het zijn nog steeds bijzondere tijden voor iedereen en wanneer we weer volledig kunnen trainen (en voor senioren weer te kunnen starten) en wedstrijden spelen is helaas nog niet bekend. 

We hopen natuurlijk dat we op korte termijn weer volledig kunnen trainen en dat ook de competitie wordt hervat. Wellicht weten we daar volgende week meer over als de overheid bekend maakt wat de mogelijke vervolgstappen in de ‘exit strategie’ . 

Er zijn een paar vragen binnen gekomen over hoe om te gaan met contributie nu er een deel van het seizoen minder getraind en competitie gespeeld is. Zoals iedereen in de media heeft kunnen lezen maken ook de verenigingen een bijzondere lastige tijd door. De kosten lopen door (bij DHV is de grootste kostenpost de accommodatie met de velden), de inkomsten dalen (verhuur van het complex en de baromzet) en de sponsoring staat onder grote druk. Om het voortbestaan van sportverenigingen te waarborgen is solidariteit nu met name van belang. Daarnaast proberen we op alle mogelijke manieren gebruik te maken van de geboden overheidsmaatregelen voor de tekorten die er ontstaan op de begroting maar die dekken maar een deel daarvan. We hopen in ieder geval jullie binnenkort weer gezond langs en op de velden te ontmoeten!

 
19-2-2021