Vorige

Extra corona maatregelen

14-12 Nieuws

Beste DHV-er,

Helaas hebben we zojuist tijdens de persconferentie vernomen dat vanaf morgen het sporten in onze blaashal niet meer is toegestaan tot en met 19 januari. Op basis van het stijgend aantal besmettingen in onze regio en het sluiten van enkele scholen hebben we de afgelopen dagen al intensief discussie gehad hoe hier mee om te gaan.

Op basis van de maatregelen die morgen in gaan, in combinatie met de situatie direct om ons heen, hebben we besloten om vanaf morgen, een paar dagen eerder dan dat de bedoeling was, het complex te sluiten voor sportbeoefening tot en met zondag 3 januari. We zullen de week voor deze datum op basis van de dan ontstane situatie beslissen of we vanaf 4 januari weer kunnen trainen op het veld.

We realiseren ons dat, gezien alle andere beperkingen, het sporten een goede ‘uitlaatklep’ zou kunnen zijn voor de jeugd maar voelen tevens de verantwoordelijkheid om zoveel mogelijk bij te dragen aan het voorkomen van het verspreiden van het virus. We hopen van harte dat vanaf 4 januari het trainen voor de jeugd buiten weer kan beginnen.

We wensen iedereen veel gezondheid toe en ondanks de maatregelen hele fijne feestdagen. Pas goed op elkaar!

Het bestuur

 
14-12-2020