Vorige

Aangescherpte Corona maatregelen per 14 oktober 2020 bij DHV

15-10 Nieuws
Aangescherpte Corona maatregelen per 14 oktober 2020 bij DHV

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is tijdens de persconferentie van 13 oktober een ‘gedeeltelijke lockdown’ aangekondigd om de sociale contacten en reisbewegingen te beperken. Deze maatregelen gelden in principe voor 4 weken waarbij ze over 2 weken worden geëvalueerd. Let op: er kunnen de aankomende tijd wijzigingen plaatsvinden, ook zijn er zaken die door de veiligheidsregio nog moeten worden bepaald.

We vertrouwen erop dat iedereen zich op het terrein van DHV, maar ook privé, houdt aan de maatregelen die zijn genomen om te zorgen dat we allemaal gezond blijven en zo snel mogelijk weer met z’n allen volledig kunnen sporten.

Vanaf vandaag, donderdag 15 oktober, betekent dat het volgende:
- alle competities zijn tijdelijk afgelast
- senioren mogen niet trainen
- junioren mogen alleen trainen (onderlinge wedstrijden spelen is toegestaan)
- kleedkamers en douches zijn niet toegankelijk
- toiletten in de kleedkamers zijn toegankelijk (1 persoon per keer naar binnen).

Daarnaast blijven de volgende maatregelen van kracht:
- toeschouwers zijn niet toegestaan
- clubhuis is gesloten.

We blijven extra aandacht vragen voor de volgende algemene regels:
- blijf thuis bij klachten en laat je testen
- was en desinfecteer regelmatig je handen
- geen handen schudden
- houd 1,5 afstand van elkaar buiten het veld
- na de training direct naar huis
- volg op het terrein de looproutes
- volg de aanwijzingen op van de Corona Coördinator (tijdens trainingstijden Eric-Jan Anneveld te bereiken op 06-39846464).

Daarnaast zijn er veel vragen over de situatie met betrekking tot de zaal. Wij volgen hier de aangescherpte regels van de overheid en hebben intensief contact met de KNHB om te zorgen dat we aan het zaalseizoen zo veilig en goed mogelijk invulling kunnen geven. 

Onze blaashal voldoet aan al deze aangescherpte regels (of zelfs beter)! Ons streven is, en gelukkig van vele andere verenigingen, om dit seizoen (mogelijk aangepast) zaalhockey te spelen. Indien de overheid aan geeft (ook op basis van de input van NOC-NSF en de KNHB) dat het mogelijk is, zullen we met alle teams die zijn aangemeld de zaal in gaan voor de zaalhockeycompetitie.


#STICKTOGETHER
 
15-10-2020