Vorige

Keeperstrainingen!

3-9 Nieuws Vanaf volgende week donderdag 10 september zullen de keeperstrainingen voor breedte-teams (inclusief MD1/MD2 en JD1) en de Jongste Jeugd van start gaan. Deze trainingen zullen worden verzorgd door keepgoals. Thomas Kamphuis (Keeper Heren 1) zal de coƶrdinatie op de velden gaan regelen en keepgoals zorgt voor de organisatie en de leerlijn. De keeperstraining voor deze teams zal wederom op de donderdagen plaatsvinden.

Alle breedte-teams hebben recht op keeperstraining, dus ook teams zonder vaste keeper. Deze wisselende keepers kunnen zich vooraf aanmelden via [email protected] Het schema voor de vaste keepers uit de breedteteams + MD1/MD2/JD1 zal zsm worden gecommuniceerd.

Helaas is Tijmen Makaal niet meer in staat om zelf trainingen te verzorgen en dus zijn wij als vereniging op zoek naar een gekwalificeerde keeperstrainer voor de TOP-lijn. Uiteraard kan dit ook iemand zijn die bereid is zich op te leiden als keeperstrainer bij de KNHB. Bij inhoudelijke vragen of ideeĆ«n over deze zoektocht voel je vrij om contact op te nemen met de Technisch Manager via [email protected] of 0639846464.
 
3-9-2020