Vorige

Trainingsmaterialen!

6-8 Nieuws Beste Leden, 

Achter de schermen zijn wij hard bezig met alle voorbereidingen voor komend seizoen! Betreffende de materialen gelden er vanaf vandaag de volgende afspraken:

- Als je wilt trainen buiten de trainingstijden om en je wilt materiaal van de club gebruiken dien je dit altijd te reserveren via [email protected] Anders is het niet toegestaan om materiaal van de club te gebruiken of het veld te betreden. Bij het gebruiken van materialen dienen ook dan uiteraard onderstaande afspraken worden nageleefd.
- Bij trainingen worden enkel materialen gebruikt van de club. Indien er materialen ontbreken graag tijdig contact opnemen met de TM. Op ieder veld staat dus straks altijd een kar van budget-gift. Er worden ook geen andere materialen meer opgeslagen op de club. 
- Je pakt de kar van je eigen veld met jouw kleur ballen en zet deze weer terug waar je hem vandaan hebt gehaald. De locatie van de karren staat aangegeven. 
- In de kar zitten 2 volle tassen met ballen, hesjes (in aparte tas), pionnen (op kleur gesorteerd). Al je kar terug zet is dat wederom op deze manier. Er zijn gekleurde ballen besteld om de karren weer aangevuld te hebben voor komend seizoen. Hesjes zitten momenteel in de was.
- We gaan zorgvuldig met de materialen om. Geen hesjes op het waterveld, niet gooien met materialen, niet over de grond slepen met de ballentas, etc. etc.
- Aan het einde van de training controleer je het veld en kijk je ook achter de hekken. 
- Als er ballen over het hek gaan ga je deze direct halen.
- Op zaterdag worden er door de teams geen materialen gebruikt. Na de training van de Funkey en Benjamins is het hok enkel geopend voor het halen van blessure-ijs. Wij zijn bezig met het organiseren van inspeel-materiaal voor alle teams. 
- Er is een sleeptafel aangeschaft en deze kan je reserveren via [email protected]
- Indien hesjes nat zijn hang je deze zichtbaar op in het hok. De volgende dag of dezelfde dag zullen deze dan gelijk gewassen worden. Natte hesjes stop je dus niet in de tas.

Wij hopen met deze afspraken dat ook komend seizoen ieder team voldoende materiaal heeft om de training kunnen draaien. Samen houden we de club netjes en spreek elkaar aan indien iemand even de afspraken is vergeten. Alvast bedankt!

Met sportieve groet,

Eric-Jan Anneveld
Technisch Manager DHV 
 
6-8-2020