Vorige

Familiehockeyvereniging

18-3 Nieuws

Beste leden,

Familiehockeyvereniging. Dat is wat wij als DHV al ruim 106 jaar zijn, in alle opzichten. Nu ‘Hockey’ even niet mogelijk is, wil dat niet zeggen dat ‘Familie’ en ‘Vereniging’ niet meer van toepassing zijn. Sterker nog: juist nu zijn familie (ook in figuurlijke zin) en verenigen belangrijker dan ooit. Sinds kort is er heel veel veranderd en wij realiseren ons dat we in een onzekere en volstrekt nieuwe situatie zitten.

We zien al veel initiatieven dat mensen in deze tijd elkaar helpen. Als vereniging willen wij er ook zijn voor iedereen die dat nodig heeft! Zijn er mensen in jouw omgeving (leden, familie van leden, ouderen, sponsoren etc.) die door de huidige omstandigheden in de problemen komen of anderszins hulp nodig hebben? Of betreft dat jouzelf? Het bestuur wil dan graag kijken of wij als vereniging, met al onze leden en met al het talent, de kennis en de handen van al die leden, kunnen helpen.

Bij specifieke vraag en aanbod zaken hebben we een tool op de website achter de inlog (zie bijlage ). Kijk hier dan ook regelmatig op of je hulp kunt bieden of krijgen!

Voor algemene vragen of ideeën willen we graag onze social media kanalen (FB en Insta) en website beschikbaar stellen, je kunt hiervoor mailen naar [email protected], waarna het wordt beoordeeld voor plaatsing.

Bij specifieke zaken van meer persoonlijke aard kun je altijd mailen naar [email protected].

Daarnaast zijn er veel vragen over het gebruik van het terrein. Hier volgen wij de lijn van de overheid en de KNHB (zie ook https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie) dat in elk geval t/m 6 april alle sportverenigingen/complexen hun deuren moeten sluiten. Dat betekent dat de club tot nader order gesloten blijft en (helaas) niet toegankelijk is voor leden (ook niet voor individuen).

Om fit te blijven, niet alleen belangrijk om zo meteen weer te kunnen hockeyen maar ook voor je algemene gezondheid, zullen we je apart informeren met ideeën via onder andere de nieuwsbrief, site en ons youtube kanaal (via de link op de site of https://www.youtube.com/channel/UCtN44Uwc5NkvFNqegVpL_oQ).

De Vereniging zijn we allemaal! Zullen wij daarom samen deze periode ook een positieve invulling geven?

Alvast heel veel dank en blijf gezond!

Met sportieve groet namens het bestuur.

 
18-3-2020 Bijlage