Vorige

DHV MB5 zaalkampioen!!

3-2 Nieuws

Afgelopen zaterdag is in een zinderende sporthal in Apeldoorn het DHV MB5 team zaalkampioen in haar klasse geworden! Voordat dit zo was moesten de meiden als nummer 1 in de poule op dat moment flink aan de bak en in de laatste 2 wedstrijden nog ‘even’ afrekenen met de nummers 2 en 3 in de poule: Twello en Upward. De eerste wedstrijd tegen Twelllo ging nipt verloren met 4-5, waarna het erop aankwam in de allerlaatste beslissende wedstrijd tegen Upward. En daar hebben de spelers zich van hun beste kant laten zien door deze met 4-2 te winnen en zo het kampioenschap op te eisen! 

En passant heeft het team via een zelf opgezette sponsoractie t.b.v. de slachtoffers van de bosbranden in Australië op de laatste 2 wedstrijddagen 19 doelpunten gescoord en daarmee bijna 70 euro ‘binnengeslagen’. Een dubbele prestatie dus! 

Het team heeft zich hiermee beloond voor de groei die ze in de afgelopen 2 maanden hebben laten zien, met veel dank aan Ed van Orden voor het oppakken van de handdoek om deze groep te trainen en ondersteunen in wat een ontzettend leuk zaalseizoen is geworden!
 
3-2-2020