Vorige

Start renovatie kleedkamers/toiletten dinsdag 28 januari

24-1 Nieuws

Start renovatie kleedkamers/toiletten dinsdag 28 januari


Vanaf aankomende dinsdag (28 januari) zal begonnen worden met de renovatie van de kleedkamers en toiletten (ook boven in de kantine). Naast al het schilder-, reparatie- en schoonmaakwerk (binnen en buiten) worden onder andere de toiletten vervangen (en in de kleedkamers samengebracht in de gangen), wordt één van de kleedkamers van de scheidsrechters omgebouwd tot toilet voor minder validen en wordt het meubilair vervangen. Dit alles zal gebeuren door onze huisleveranciers PHB, Pactum en Wolters.


De renovatie is uiterlijk afgerond op 6 maart zodat alles bij de start van de 2e helft van de veldcompetitie te gebruiken is. Tot en met zondag 9 februari (laatste dag van de zaalhockeycompetitie op de velden van DHV) kan er gebruik worden gemaakt van herenkleedkamer (we zullen deze inrichten in een heren- en dameskant). Daarna kan de gehele onderkant (tijdens trainingen en oefenwedstrijden) niet gebruikt worden tot nader bericht.


De vervanging van de technische installatie en de verbetering van de toegankelijkheid van het clubhuis (verbreding terras en trappen en het plaatsen van een personenlift) zal na de competitie gebeuren in juni/juli.

 
24-1-2020