Vorige

Start zaalhockey

11-10 Nieuws
Kijk jij ook alweer zo uit naar het zaalhockeyseizoen? Dit seizoen zal DHV met maar liefst 48 teams deelnemen aan de zaalhockeycompetitie; dat zijn 10 teams meer dan vorig jaar! Wij vinden dit een enorm goede ontwikkeling en een blijk van waardering voor het mooie zaalspelletje in onze eigen Indian Maharadja Dome. 
 
Hierbij wat feitelijke informatie over de start van het zaalhockeyseizoen:

Per 28 oktober gaan de selectieteams 1x/week in de zaal trainen, waarbij de zaaltraining een veldtraining aan het begin van de week vervangt. De trainer/coach van het selectieteam beslist welke veldtraining een zaaltraining wordt. Het verzoek is aan hen om dit aan EJ door te geven.

De twee selectieteams worden in de zaal opgedeeld in drie teams. Dit betekent voor de keepers van het 1e en 2e team dat zij in onderling overleg in het combinatieteam (12C team) zullen keepen. Voor de indeling worden onderlinge partijtjes georganiseerd, waarbij de HTC in samenspraak met de trainer/coach, de teams indeelt. De datum van deze partijtjes wordt nog vastgesteld.

Per 25 november gaan wij over op het zaaltrainingsschema. Zodra het zaaltrainingsschema bekend is wordt dit in LISA zichtbaar. Het kan vanaf dan dus zijn dat je op (een) andere trainingsdag(en) ingedeeld wordt. Waar mogelijk proberen wij dat te voorkomen. 

Rond 12 november wordt het wedstrijdschema bekend gemaakt door de KNHB. Het eerst mogelijke speelweekend is 7 en 8 december.

Dus: snor alvast je zaalstick en (hand)schoenen weer op! 

Wij kijken uit naar weer een mooi, sportief en leerzaam zaalhockeyseizoen.

De zaalhockeycommissie
 
11-10-2019