Vorige

Eric-Jan Anneveld aangesteld als Technisch Manager DHV

6-6 Nieuws

Maandag 3 juni heeft het bestuur overeenstemming bereikt met Eric-Jan Anneveld voor de functie als Technisch Manager. Wij zijn zeer verheugd dat Eric-Jan zich aan onze club wil verbinden.

Eric-Jan is een zeer ervaren persoon in de hockeywereld en is van grote waarde geweest bij verschillende clubs. Hij zal zich gaan richten op het verbeteren van het hockeyniveau van onze jeugdleden en verder professionaliseren van het technisch beleidsplan. Naast deze werkzaamheden zal Eric-Jan een belangrijke schakel zijn tussen Gemeente Deventer, Sportbedrijf Deventer en basisscholen om meer kinderen met plezier te laten bewegen/sporten.

Naast het volgen en behalen van zijn Technisch Manager-opleiding heeft hij bij zijn drie voorgaande clubs MHC Barneveld, Kromhouters en MHC Bemmel fantastische resultaten neergezet. Naast zijn functies als Technisch Manager voor de Jongste Jeugd en D-lijn bij laatstgenoemde club was hij bijvoorbeeld ook trainer/coach van het eerste vrouwenelftal. Afgelopen seizoen is hij met MHC Bemmel Dames 1 gepromoveerd naar de 2e klasse en voor het tweede jaar op rij kampioen geworden met MB1. Naast zijn werkzaamheden in de hockeywereld is het begeleiden en coachen van meervoudig gehandicapten een van zijn kwaliteiten.

Eric-Jan: ‘Ik verheug mij enorm om van start te gaan bij DHV en samen voor een fantastische ontwikkeling te zorgen voor alle (jeugd)-leden. Samen een leven lang leren in een veilig sportklimaat en door persoonlijke groei elkaar helpen om het beste uit een ieder zijn unieke persoonlijkheid te halen, vind ik een echte uitdaging. Ik wil graag optimale begeleiding bieden aan sporters, trainers, coaches,  managers, coördinatoren en vrijwilligers, die bijdraagt aan de ontwikkeling van een normen- en waardenpatroon.’

Wij heten Eric-Jan van harte welkom op onze club en kom gerust kennismaken op de komende Algemene Ledenvergadering op 12 juni vanaf 19:30.

 
6-6-2019