DHV bouwt verder aan de toekomst
17-4-2019  | 

Zoals jullie wellicht in de krant hebben vernomen heeft de gemeente een subsidie toegekend om de ‘onderkant’ van ons clubgebouw dit jaar te renoveren (kleedkamers en technische installatie). Op verzoek van DHV is in overleg met de gemeente deze subsidie een jaar naar voren gehaald om zodoende maximaal te profiteren van de combinatie met de verbouwing van de bar/keuken en toiletten boven. De verbouwing van de bar stond een jaar geleden al op de planning (januari 2018) maar kon toen door personele wisselingen niet worden uitgevoerd. Afhankelijk van de toekenning van de aangevraagde subsidies bij het Rijk kijkt de projectgroep ook naar mogelijke uitbreiding van het terras en optimalisatie van de trappen. De projectgroep bestaat uit Pieter Koers (voorzitter), Anne van der Horst Bruyn, Martin Kleine Schaars, Joost Bronsvoord, Ben Dull en Gerard Koers en is op dit moment bezig om met de leveranciers (sponsoren) te kijken naar de definitieve invulling. Uitvoering van de renovatie zal in de zomerperiode gaan plaats vinden.

 

Tegelijkertijd zal, zoals ook eerder tijdens ALV’s is besproken, veld 3 worden vervangen. De projectgroep, bestaande uit Jaap van der Graaf en Anne van der Horst Bruyn, is op dit moment in een eindfase voor wat betreft het definitieve voorstel. Daarnaast wordt ook gekeken om tijdens de werkzaamheden van veld 3 de verlichting te vervangen door LED. De gemeente heeft voor veld 3 een kleine subsidie gegeven in het kader van de 1/3 regeling en voor LED bestaat op dit moment een extra subsidiemogelijkheid bij het Rijk waar we gebruik van kunnen maken.

 

Al met al veel werk en een grote investering om DHV voor de aankomende jaren aantrekkelijk te houden en te maken voor alle huidige en toekomstige leden. We beschikken dan met de blaashal, het gerenoveerde clubgebouw en de mooie velden over een mooie accommodatie die klaar is voor de toekomst! De besturen van de stichting en de vereniging zijn op dit moment aan het onderzoeken op welke manier we ook leden kunnen betrekken bij een voor iedereen aantrekkelijke financiering.


terug naar vorige scherm
Handige schema's
Acties


Jaarplanning
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Agenda
30-5    Familie hockeytoernooi
3-6    KNHB selectiedagen oost
12-6    M8E2
12-6    ALV
15-6    KNHB Slotdag Jongste Jeugd
17-6    KNHB selectiedagen oost
1-9    Oefenwedstrijd heren 1
Hele agenda
Vandaag jarig
Martijn Harmsen
Marloes de Niet
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.