(Door) hockeyen tijdens de zomer!!
19-7-2018  | 

Elke maandagavond weer summertrim! Ook voor potentiĆ«le nieuwe leden. 


Wil jij ook tijdens de zomerstop graag doortrainen? Je ijverig opgebouwde conditie op peil houden? Net aangeleerde trucs niet verleren? Of wil je uitproberen of je het hockeyspel (weer) eens op wilt pakken? Kom meedoen met de summertrim op maandagavonden van 20.30 tot 21.45 uur! Alle aanwezigen worden hier willekeurig ingedeeld in teams om onderlinge partijtjes te doen. Indien gewenst of nodig kunnen we daarbij onderscheid maken tussen trimmers die met elkaar gewoon een relaxte sportieve pot willen spelen en anderen die voluit hun hockeykwaliteiten aan de anderen willen showen. 

Voorgaande jaren was de summertrim een groot succes en kwam er een gezellige mix van soms wel 50 dames, heren, jongeren, oudere jongeren, beginners en gevorderden. Aanmelden mag (en is handig om op de hoogte te blijven is er een Maandagavond App groep) maar is niet noodzakelijk
Je kunt op elk moment instromen (en ophouden). We gaan zonder nader tegenbericht door tot het seizoen weer begint.

Indien Jasper Mol van de barcommissie mee Summer trimt (meestal) kunnen we zelfs met een verkoelend drankje afsluiten. Hierbij kan alleen met pinpas betaald worden.

De hockeyzomer is begonnen!


terug naar vorige scherm
Handige schema's
Acties


Jaarplanning
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Agenda
22-10    Matchplay Hockeykamp
25-10    oefenwedstrijd JB1
30-10    KNHB
20-11    Presentatie hal door Polyned
2-3    Oefenwedstrijd MA1
15-6    KNHB Slotdag Jongste Jeugd
Hele agenda
Vandaag jarig
Bjarni van Berkum
Jacques Coppiens
Peter Timmermans
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.