DHV ROOKVRIJ OP ZATERDAGEN EN TIJDENS TRAININGEN VAN DE JEUGD
21-6-2018  | 

 

Vanaf het nieuwe seizoen richt DHV zich nog meer op gezondheid. We geven kinderen het goede voorbeeld als zij bij ons sporten.


Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar. DHV is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We willen kinderen graag het goede voorbeeld geven. Daarom zetten wij vanaf nu de stap naar een rookvrij sportterrein. Hiermee willen we de jeugd beschermen tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Daarnaast biedt DHV graag iedereen een gezonde en veilige sportomgeving. 


Met een rookvrij sportterrein dragen we bij aan het realiseren van de Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst. 
Met ingang van 20 augustus 2018 is DHV dus gedeeltelijk (want alleen op zaterdagen en tijdens trainingen van de jeugd) rookvrij. Dit zullen we ook kenbaar maken door het ophangen van borden, posters en stickers.


Maar, iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We willen rokers alleen vragen om buiten het zicht en buiten het terrein te roken (zowel tabak als e-sigaret of aanverwanten). De plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn en het terras zijn rookvrij. We rekenen op uw medewerking om samen met DHV te zorgen voor een gezonde en veilige omgeving voor onze jeugd en alle andere bezoekers.Voor vragen kunt u terecht bij Minke Feenstra via
[email protected]

·      Informatie over rookvrije sportterreinen: www.hartstichting.nl

·     Informatie over rookvrije generatie: www.rookvrijegeneratie.nl of bekijk de video.


 


terug naar vorige scherm
Handige schema's
Acties


Jaarplanning
Digitaal wedstrijdformulier

iOS app Android app

Vandaag jarig
Ceddric Koekenbier
Rob Koops
Rob Koops
Kees van der Veldt
Raymond Zantinge
Laatste verslagen
Nog geen verslagen.