Schoemaker advocaten Bordsponsor

Schoemaker advocaten

Welkom...

 ...bij Schoemaker Advocaten te Deventer. Ons kantoor koppelt traditie en jarenlange ervaring op moderne wijze aan een informeel karakter en grote betrokkenheid. We zijn stevig geworteld in Deventer en omgeving. Maar ook: tot ver daarbuiten hebben klanten onze hulp ingeroepen en gekregen. Onze klantenkring bestaat uit ondernemingen (groot en klein), overheden en particulieren.

 Vijf toegewijde juridische dienstverleners staan voor u klaar, met als motto: snel en resultaatgericht handelen. Wat het resultaat moet zijn, bepaalt u, de klant. Ons handelen kan één of meer aspecten bestrijken uit de waaier van mogelijkheden binnen de juridische dienstverlening: advisering, praktische juridische steun bij uw zakelijke activiteiten of privé-perikelen en bijstand in gerechtelijke procedures, waarin u eisende partij of gedaagde kunt zijn.

 Schoemaker Advocaten wil uitblinken in service en continuïteit, zonder al te veel uiterlijk vertoon. Het kantoor beschikt over de middelen en mensen die nodig zijn voor goede en moderne dienstverlening. Die instelling, in combinatie met onze (kosten)structuur, stelt ons in staat concurrerende tarieven te hanteren.

 Het kantoor is laagdrempelig. Schoemaker Advocaten is er voor iedereen. Ook voor u!