Zwart-Peters Familierecht Bordsponsor

Zwart-Peters Familierecht

 

Familierecht 

Het personen- en familierecht is een veelomvattend rechtsgebied. Een rechtsgebied dat gaat over mensen en hun relaties, hun familie, afkomst en ontwikkeling. In de praktijk zou je beter kunnen spreken over familie- en gezinsrecht. Het gaat immers over u als kind, als ouder, als broer of zus, als echtgenoot of partner. In een aantal gevallen hebt u binnen het familierecht de hulp nodig van een familierecht advocaat.

In die gevallen bent u bij Zwart-Peters Familierecht aan het juiste adres. Het kantoor behandelt zaken op alle onderwerpen binnen het familierecht. Mr W.F.A. Zwart-Peters treedt op als familierecht advocaat, maar ook als mediator.

Krijgt u te maken met een echtscheiding , wilt u mediation, of hebt u advies nodig inzake erfrecht? Bij Zwart-Peters Familierecht krijgt u de beste begeleiding en het juiste advies. Mr W.F.A. Zwart-Peters kan u adviseren over diverse onderwerpen als: echtscheiding, ouderlijk gezag, omgangsregeling, kinderalimentatie en partneralimentatie, afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, verdeling van de gemeenschap en tenslotte de afwikkeling van het pensioen.

Maar ook bij de minder voorkomende kwesties als wijziging van de naam, of een verzoek tot het instellen van curatele bent u bij Zwart-Peters Familierecht aan het juiste adres.